Artikelarkiv

uppfödarutbildning

Under hösten har jag gått en trevlig och givande uppfödarutbildning i SKK skaraborgs regi. så nu är vi laddade inför detta äventyr.
Läs mera

Lidköping

Dubbelutställnng i Lidköping dag 1 SKK och Märtas första cert och nordisk cert och BIM. Andra dagen i lidköping och SPK.v slutade som 3 BTKL. 
Läs mera

Bästa avelsgrupp 2019

Så stolt över att få mottaga ett diplom för bästa avelsgrupp 2019 på Pudelklubbens årsmöte. Så kul att Eddie har så många aktiva valpar efter sig så att denna resa kunnats göra.
Läs mera

My Dog Göteborg

Dubbelutställning och Märta mitt i löp inget bra men med dom förutsättningarna gick det bra ena dagen och mindre bra andra dagen. första dagen 2 juniorkl med exelent och andra dagen 5 junioklass med very good. många tikar va det så jag får se det som träning i varje fall.
Läs mera

Spk.v Göteborg

En utställning med 32 storpudlar vilken innebar stor konkurrens, så nöjd därför att Märta blev kvar bland dom 5 sista dock där blev hons sist men men 5btkl med ck.
Läs mera

SKK Ljungkile

Sista gången våren fina avelsgrupp visade sig då 2 av tikarna går i avel och slipper sina pälsar.  Vi slutade på topp tycker jag med ett BIS 2 i stora ringen. Och denna dagen till ära blev även "Torsten" Sharp Dressed Mr Ohio Svensk utställnings champion och BIM. dom övrigas resultat. Märta 4...
Läs mera

Skk Lidköping

Ingen avelsgrupp denna dagen men ändå hyfsade resultat: Märta blev 3 jkk med excellent. 
Läs mera

Spk:v Lidköping

Premiär för Märta i klass. 4btkl med CK är helt okej för en ung tjej tycker jag. Övriga resultat blev:  Sigrid 3btkl ck, Torsten 2bhkl ck r-cert, Petra 4ökk, Mary vg.  Och sist men inte minst våran Avelsgrupp blev BIS1.
Läs mera

Klippkurs

Den 21 o 22 April var jag på en jättegivande klipp kurs med Christer Ivarsson i Göteborg. Blev så nöjd med resultatet.
Läs mera