Nyheter

VALPAR VÄNTAS V.32

"Märta" Momabo`s Lightning River bekräftas  dräktig med "Eddie" Oculos Neem genom ultraljud och beräknas valpa V.32. Detta känns så otroligt bra efter allt som hänt då Eddie blev hastigt kastrerad. Så nu hoppas vi på en ny spännande resa.
Läs mera

Eddie akut sjuk!

Eddie akut sjuk  "akut prostatit" vilket tyvärr resulterade i akut kastration. Så nu får det bli pension när både utställning och avel är är till ända. Men det viktigaste är att han är frisk så vi får njuta av honom i många år till. Som tur vad så tog sig Märta som han parade två veckor innan...
Läs mera

Eddie BPH

För första gången så har vi gjort ett BPH detta med Eddie . Detta gjorde han med bravur och visade att jag hade en stabil hund. Alltig kul med ett kvitto.
Läs mera

JIPPI !!!!! Märta Champion

Momabo`s Lightning River "Märta: SUCH.  Märta fick sitt tredje cert i spk:v Göteborg. och blev 2BTKL domare Asta gudbergsdottir
Läs mera

Eddie BIS Veteran

Oculos Neem Eddie blev BIS veteran samt 2bhkl i Spk:v göteborg. Dommare Asta Gudbergsdottir
Läs mera

Eddie´s premiär i veteranklass

Edddie gjorde premiär i veteranklass på My dog i Göteborg men Camilla Börjeeson som handler. Hanslutade som 3BHKL och BIR veteran. Med detta resultat fick han även sprina in i stora ringen som han älskar.  
Läs mera

Märtas andra cert

På My dog i Göteborg tog "Märta" Momabo´s Lightning River sitt andra cert och blev 3 BTKL
Läs mera